VHV Online
 VHV Online
Rubrieken


Regelmatig in de VHV Online:

PSOciety : een selectie uit de spraakmakende society wereld van het Philips Symfonie Orkest. Dit is de rubriek die in geen enkel gerenommeerd orkestblad kan ontbreken. En in ranzige orkestblaadjes al helemaal niet...

Mededelingen : voor PSO leden een begrip. Jarenlang kende het Philips Symfonie Orkest geen andere uitgaven dan het maandelijkse blad met 'Mededelingen van het bestuur'. En nog steeds doet het bestuur mededelingen! De online Mededelingen beperken zich tot nieuws over nieuwe en vertrokken PSO-leden.

PSO Foto's : Alle pagina's met fotoreportages over het PSO.

Voor Het Voetlicht : Interviews en verslagen van, voor en over het Philips Symfonie Orkest.


Oude, gestopte rubrieken:

VHV Dossiers : het neusje van de zalm voor PSO watchers. De gerenommeerde journalisten van de VHV reizen stad en land af, om op de meest bizarre plaatsen diepgravende gesprekken te voeren met interessante mensen uit de muziekwereld. En dan vooral de muziekwereld die PSO heet. Niet alleen de mensen in de spotlight komen aan bod, ook mensen achter de schermen bij het PSO. Nog nooit gaf een website toegang tot zoveel sterren uit het PSO-firmanent...

Zo Gaat Dat : een kijkje in de keuken van het PSO. Bestuurs- en commissieleden vertellen over hun werkzaamheden voor het PSO. En nu eens geen droge opsomming van hun taken, dat kunnen we in het huishoudelijk reglement ook lezen. Nee, een persoonlijke kijk op hun eigen taken, drijfveren en motivatie.

Flip : strip.

Instrumentalisme : Deze term uit de filosofie betekent volgens Van Dale: “opvatting dat ervaring, kennis, wetenschap en moraal slechts middelen zijn om de werkelijkheid om ons heen te beheersen en te veranderen”. Da’s een hele mond vol, maar voor de gemiddelde VHV-lezer houdt het in dat het altijd wel leuk is om enige wetenswaardigheden te vernemen van de diverse instrumenten uit het orkest.


Voorpagina
VHV Online voorpagina
Colofon


PSO Home © 2004 VHV Media Groep, Eindhoven